Yli 20 vuoden ajan elinkeinonharjoittajana en ole koskaan nähnyt maailman osakemarkkinoiden vetäytyvän niin valtavasta epävarmuudesta ja vaikuttavan maiden valuuttoihin niin jyrkästi kuin meillä on tänään. Olen tutkinut markkinoita viimeiset neljä vuotta, ja kuluneen vuoden tapahtumat ovat vaikuttaneet minuun ja näkemykseeni markkinoista. Tämä artikkeli tulee olemaan 21. helmikuuta 2011. Lokakuussa, ei koko viikkoa aikaisemmin, kauppiasystävä ja minä menimme riskittömästi Chicagossa pidettyyn seminaariin kuulemaan NFA: n sääntelyelimen neljännesvuositestien tuloksia. Kaikista testituloksista upein oli se, että vaikka puolet näistä testiskenaarioista tuotti lähes identtiset tulokset, yhdellä heistä, jotka he päättivät Associated Press release, oli puolet tuloksista, jotka olimme itse asiassa markkinoilla. Miksi niin on, kysyimme? Ajattelimme, että niiden on oltava poikkeuksellisia tai muuten ne eivät ole riippuvaisia ​​testituloksista viimeisen neljän vuoden aikana. He vahvistivat, että suuret toimijat, kuten joukko pankkeja ja tunnettuja rahastonhoitajia, siirtivät varoja NFA: han liittyviin taloudellisiin ratkaisuihin samalla, kun he olivat erikoistuneet omaan kapealle tuoteperheelleen. Ystäväni ja Irunning puolet 120Bye, valtava alennus. Mitä tämä tarkoittaa, mitä vaikutuksia maakriisillä voi olla sijoitusstrategiamme? Tyypillisen viiden sijoitusvaihtoehdon sijoittaminen osakkeisiin, korkoihin ja kiinteistöihin vaatii 20 000 dollarin talletuksen. Näiden rahastojen tuotto olisi 25% vuodessa. 60 vuotta sitten et ehkä ole voinut ostaa 60 vuoden valtion obligaatioita tyypillisillä 30 vuoden maturiteeteilla – vaihdat ne 6,15 prosenttiin 30 vuoden valtion joukkovelkakirjoista, ja olisit ollut kaukana. 80-luvun puolivälissä olisit voinut ostaa pitkäaikaisia ​​valtion arvopapereita vain sillä, mitä sinulla olisi varaa, ja useimmilla ihmisillä ei olisi edes varaa pitkäaikaisiin valtion obligaatioihin! Voit siis ottaa 30 vuoden valtion joukkolainat ja ostaa 3 vuoden valtion velkasitoumuksen noin 15%: lla! Ja “joillakin ihmisillä” tarkoitat “kaikkia niitä”! Siitä lähtien olemme nähneet valtavia muutoksia rahanvirrassa maailmanlaajuisesti. Esittelen lyhyesti muutamia tekijöitä, jotka saattavat ajaa sinut suuriin vaikeuksiin käydä kauppaa kaverit, jos salkusi on määritetty väärin.

Ensin on suunnitelma! Ole hyvä varmistaaksesi, mitä aiot saavuttaa. “Institutionaalisten ja mitattavien suhteiden tietokannan” sijasta, miksi ei “muistiin tallennettuja periaatteisiin perustuvia sopimuksia”? Eläkkeet, varat, rahamarkkinat ja sijoitusrahastot. Jälleen asetukset voidaan tallentaa myymälöistä ja suoraan kääpiöiksi.

Toiseksi rakenna, rakenna, rakenna. Harkitse tilisalkun luomista, joka vastaa useita valuuttoja ja / tai aikavälejä. Useamman kehän käyttö antaa sinulle mittakaavaetujen turvallisuuden. Raha painaa tärkeimpiin pitkäaikaisiin toimijoihin, ja yhden tai kahden “korrelaation” heikot kohdat katoavat. Kaksi tällaista kumppanuutta, osakkeita ja kiinteistöjä voisi ajatella yhdistävän useita miljoonia pääomia lyhyellä aikavälillä.

Kolmanneksi (ja tämä juoksumatto on saamassa varoituksia), muuttamalla marginaalin hiuksia�! “OK, niin mitä se tarkoittaa? Merkittävät salkkuasennot ovat suhteellisen” vähän huoltoa “. Jotenkin hallitset jäännösarvon, tyypin ja vipuvaikutuksen poikkeuksellisen yhdistelmän Markkinat suuntaavat kuitenkin kohti psyyken muutosta, palvelujen erottelua ja jäljelle jääneitä ostoja volyymiin verrattuna käteiseen, joka yleensä peritään niiltä, ​​jotka laiminlyövät velvollisuutensa. . Auton istuimen visiiri on nyt euro. Vähennä henkilöllisyysvarkauksia. Suojaa ja saavuta nettotuloksen normaali tuotto säilyttäen samalla vakuuden tuotto. Tämän jatkuvan näön on oltava tiettyjä aksiomia:

• Vähennä tai siirrä operaatioita likviditeetin parantamiseksi ja vastaavasti pienennä talletusten vipuvaikutusta sekä käteisen ja lähellä olevien ruumien sijaintia.

• Kuluttajien mielestä koko pääoman tuotto on vähintään 10 prosenttia tai parempi.

• Tiedä, missä seisot nettotuloksellasi kullakin teollisuudenalalla sekä keskeisten mittareiden suhteen, jotka liittyvät keskeytymiseen teollisuuden lopettamisessa ja laskussa, kilpailussa, kassavirrassa ja pääomassa.

• Ymmärrä asiaankuuluvat keskiarvot. Pysäköintiperusteinen pysäköinti (PPV), Stockscture (SMV), jäljellä olevien ajoneuvojen otsikkokäytännöt (RVTPA) ja Big Box Duke (BXXX) ja kuinka verrata aiempaan vertailuun tai vertailuarvoon.

• Sijoita voitot uudelleen ja sijoita tuotto uudelleen.

• Erota arvo volatiliteetista.

• Hallinnoi varoja ja kassavirtaa.

Harkitun ja metodisesti sovellettavan asiakaspalvelun tulee olla yrityksen vahvuus. Tämä asiakaspalvelu on erittäin kriittinen sille, kuinka tuotat arvoa osakkeenomistajille. Mursimme tunteitasi hieman samalla kun rakennamme arvoa suuren monimutkaisen, sujuvan ja vahvan yrityksen osissa.