Luottokortit ovat olleet käytössä 1970-luvun lopusta lähtien, ja siitä lähtien niiden suosio on kasvanut nopeasti. Monet ihmiset hoitivat elämäänsä luottokortilla käteisen sijaan. On luonnollista, että nykyään useimmat ihmiset käyttävät korttinsa lähes kaikkiin ostotapoihin. Esimerkiksi bensiiniä on helposti saatavilla, ja summan maksaminen on helppoa; päivittäistavaroita ostetaan kortilla, ja myös suurempia ostoksia voidaan tehdä helposti. Autot ovat olleet osaavia myös käyttötarkoituksissaan. Jopa robotit voivat helposti käyttää omaa rahaa. Tämä tarkoittaa, että nykyään käytämme luottokortteja yhä useammalla alueella.

Tämän innostuksen myötä on tullut ongelmia myös luottokorteilla. Ihmiset ovat tehneet melko suuria virheitä rahoitukseen liittyvissä veloissa. Suurin osa ihmisistä ei käytä luottokortteja oikein, eikä korttien käyttämättä jättäminen ole suurin ongelma tässä kansallisessa kysymyksessä. Luottokortteja ei tule käyttää jokaiseen ostokseen. Ellei korttisopimuksessa ole määrätty, sinun on käytettävä käteistä, jota pidetään hallitsemattomana ainakin osasta kulutustasi. Tämä on yksinkertainen periaate, joka voi poistaa toteuttamiskelpoisen velanhallinnan skenaarion. Me kaikki haluaisimme omat velanhoitokysymyksemme, joissa hallitsemme jokaista ostosta, mutta se ei ole todellisuutta. Ellei toisin mainita selkeää ja täsmällistä kieltä, luottokortteja ei tule käyttää usein oletettuun tarkoitukseen, vain käteisellä.

Jos käytät edelleen luottokorttiasi kokonaisuudessaan, suosittelen sinua. Olet jo alkanut oikealla tiellä. Jos käytät korttisi ostamaan sitä, mihin sinulla ei ole rahaa, tai et toimi ja maksat vain vähimmäismaksut, olet menossa polkua pitkin, joka johtaa markkinoiden sulkemiseen tai konkurssiin.

Luottojen hallinta ei ole vaikea tehtävä. Suurimmaksi osaksi ihmiset tekevät sen selviytyäkseen, ja se on ainoa asia, jota voidaan pitää oikeana toimintatavana. Vaikeus syntyy pudotettaessa vähimmäismaksun ansaan. Tasapainoa ei enää ole taloudellisesti mahdotonta kantaa enää kortilla. Ellet pysty keksimään tarpeeksi käteistä, sinun on lopetettava luottokorttisi muutamassa viikossa. Silti se ei ole hyvä skenaario loppuelämäsi taloudelle.

Tämä tuo esiin toisen näkökulman; kuin saldonsiirtovaihtoehto. Vaikka melkein aina positiivinen askel, mielestäni sinun on oltava hyvin varovainen, kun otat sen. Luottokorttiyhtiöt hyödyntävät korkoa, jonka maksat saldoista, jotka siirretään muilta korteilta nykyisille maksunsaajilleen, useimmiten niille, joiden todellinen vuosikorko on alhaisempi. Mutta sinun on oltava varovainen, ettet siirrä saldoa, jolla on tosiasiallisesti korkeampi korko kuin sillä, jota yrität maksaa. Maksamalla jonkin aikaa maksat lopulta korkoa, ellet ole onni saada 0 prosentin intro-vuosikorko, eikä saldonsiirtoon liity kuukausimaksuja. Virhe, jonka monet kuluttajat tekevät, on yrittää suorittaa vähintään kuukausimaksut. Kun teet vain vähimmäismäärät, maksat korkomaksuista enemmän kuin pitkällä aikavälillä. Jos löydät tavan vähintään kaksinkertaistaa tai jopa kolminkertaistaa vähimmäismaksusi, sitä paremmin olet.

En käyttänyt kortteja jonkin aikaa; Yritin käyttää niitä vain valmistellessani ostoa, jonka halusin joka tapauksessa tehdä. Sitten menin yliopistoon eräänä päivänä ja muistan pääsevän postilaatikkooni (joka ei muuten ole postilaatikossa, vaan haarassa) ja näin, että luottokortti oli uskomaton korko. Otin Stafford-lainan, koska aloitin ilman luottoa ja olin vielä koulussa. Ja näin aloin kokemukseni siitä, että minulla oli paljon viivästysmaksuja, koska unohdin laskun eräpäivän, eikä minulla ollut tarpeeksi aikaa nostaa käteni ja pyytää myöhästymismaksuja. Sillä välin vanhempani olivat laiminlyöneet lainaa, koska heillä ei ollut rahaa. Muuten, äitini on erittäin hieno ihminen, eikä hänellä ole koskaan ollut mahdollisuutta laiminlyödä lainaa, mutta se on toinen tarina toiselle päivälle. Joka tapauksessa, se on tarina toiselle päivälle.

Näiden korttikäytäntöjen kuuden vuoden aikana maksoin vain lähes yhden kortin. Se oli kannustava oppitunti, jonka toivoisin tuntevani koko ajan (ellet ole ottanut huomioon tarjouksiani, joita tarjoin kortin työntämiseksi tai hyödyntämään tutustumisprosentteja). Maksoin lopulta kokonaan yli neljä vuotta sitten. Sitten otin yhden, ja tällä hetkellä minulla on kuusi korttia ja kokonaisluotto on yli 13 000 dollaria. Luottorajani on tähän mennessä huikea 28 000 dollaria.

En ole koskaan ymmärtänyt luoton arvoa. Itse asiassa minä ymmärrän rahoitusta joskus hyvin vaikeaksi. Et saa näytettyjä ehtoja, koska et ole tietoinen ehdoista.