Amerikkalaisille, joilla on korkotulot, kyky rahoittaa pitkäaikaishoitoa keskimääräistä myöhemmässä elämässä tai täyttää monet pitkäaikaishoidon takia velkasitoumukset ovat meille kaikille yhteinen unelma. Henkilöt, joista on tullut “Vakuutusalan Barack Obamas” Koska niin moni meistä on joutunut ottamaan sairausvakuutuksen itsellemme tai joutunut vakuuttamaan automme, kotiimme tai yrityksemme, meidän on luotava jonkinlainen strategia kattamaan epämiellyttävät olosuhteet, jos vakuutuksemme tulee tarpeelliseksi tai tarpeelliseksi varmistaa meille mukava elämäntapa.

Onko sinulla suunnitelma? Oletko suojattu? Onko sinulla varaa LTC: lle? Tarkistatko sitä säännöllisesti? Jos et, et ehkä tiedä, että on aika tehdä niin. Jotkut näistä asioista voivat:

• nousee yhtäkkiä eikä ole hallinnassasi hallinta eli voit lisätä tai vähentää kulujasi • olla hallinnassasi, jos saat työpaikan riittävillä tuloilla • olla liian vaihteleva suunnitellaksesi.

Jotkut näistä voivat syntyä myös tekemilläsi tavoilla tai tavalla, jolla katsot elämää. Saatat ajatella: “Niin kauan kuin pärjään, olen kunnossa”, kun on kyse pitkäaikaishoidosta haluamassasi iässä, jos se ei ole totta, saatat tarvita tarkistuksen.

Kuvittele itsesi 10 tai 15 vuoden kuluttua. Haluatko käydä ehkä yhtä hyvillä festareilla kuin Flow 2010 oli? Voit suunnitella eläkkeelle siirtymistä ennenaikaisesti, koska olet tehnyt suunnitteluoikeuden, vähentänyt velkasitoumuksiasi ja sinulla on muita säästöjä ja investointeja, joihin voit luottaa. Saatat olla huolestunut siitä, mitä sinulle tapahtuu, jos sinulle tapahtuu jotain. Sitten taas saatat tuntea: “Mitä minulle tapahtuu, jos minulle tapahtuu jotain? Jos en voi tehdä jotain, mitä?”

Joko niin, sinun on tarkistettava käytäntösi, jos et halua käytäntösi muuttuvan hetkellisesti – ja se tapahtuu usein.

Suunnittele tajuton ja tietoinen

Jos olet kuin useimmat ihmiset, sinulla on ollut jonkinlainen stressi, trauma tai pelko elämässäsi. Myös sairastuminen voi olla stressaavaa. Saatat pelätä lääkärintarkastuksia ja toimistokäyntejä, koska olet aina väsynyt, kyseenalaista olemassaolosi tai sinusta tuntuu, että jokin negatiivinen terveyshäiriö voi merkitä liukastumista tajuttomuuteen. On tärkeää ymmärtää, että nämä ovat tunteita, joita saatat elää keskustellessasi sijoituslaskuista tai kuinka ostovoima todennäköisesti kasvaa tai kutistuu ajan myötä. Jos tunnet olevasi stressaantunut ja peloissaan, ajattele mitä sinulla on päässäsi. Ajattele tuhansia ihmisiä ympärilläsi, jotka tuntevat samalla tavalla. Kysy sitten itseltäsi: “Mikä olisi ilman päänsärkyä”?

Tutustu itsellesi luetteloon siitä, mikä on tyypillistä ihmisten päissä, kun stressiä, ahdistusta tai pelkoa esiintyy, kuten: • itku • espresso • askeleet ohitetaan • iii yhteiskunta muuttuu ilkeäksi – vihaisiksi ihmisiksi • havainnollistavat vaiheet • painokysymykset hajamielinen – töissä, koulussa tai kotona • sairas

Pakasta pään jäähän yhdessä näistä kylpytynnyreistä, jotta voit hallita tunteitasi ja suunnata peiliin kirjaimellisesti. Kun olet siellä, kuuntele joitain näistä ehdotuksista ja tee se kuitenkin joka tapauksessa, jotta saatat olla helpompaa saada mitä haluat elämässäsi.

Direktiivit päänvaivojen tai stressin varalta

• kouristelu nähtävyyksien pohjassa, käsivarsien tai hartioiden lihaksissa • herätyspaneelissa tai masennuksessa olevat asunnot • hengitysharjoitukset • lyhyiden taukojen tekeminen • istuminen suorana useita tunteja

Näin teet: Päivittäin voit jäädyttää pään jääpalaan tai jos haluat, tee vain istuma. Paljon tästä on oma alitajuntasi, ja alitajuntasi voi toimia, kun et katso. Kiinnitä huomiota ja ole valmis “tuijottamaan” (katsele kirjaimellisesti), kunnes tunnet olosi paremmaksi.

Sinulla on taipumus tuntua paremmalta tauon jälkeen, joten jos saat liian pahoinpideltyä sen jälkeen, kun tunnet, että elämäsi on jumissa mustassa aukossa. Yskä ahdistusta ja kärsimystä ja katso itseäsi. Voitteko elää pienellä stressillä vai “kääntätkö päätäsi” ja teetkö jotain tilanteen korjaamiseksi? Elämän tulisi olla iloinen ja stressitön.