Luottoraportti sisältää kaikki henkilökohtaiset tietosi, kuten nimesi, tulosi, syntymäpäiväsi, asuinpaikkasi, työtodistuksesi, asuinosoitteesi, siviilisääty, aiemmat luottotiedot, velkojien tyypit ja veloituksiin liittyvät tiedot.

On erittäin tärkeää ymmärtää, että luottopisteet ovat yksi potentiaalisen luotonantajan neljästä suurimmasta tilastosta riippumatta siitä, haetko uutta luottokorttia, yritätkö saada lainaa, työpaikkaa, vakuutusturvaa milloin tahansa tai jopa hakea asuntolainaa.

Luottoarvio perustuu FICO-malliin, joka tarkoittaa Fair Isaac Corporationia. Tämän FICO-kaavan takia kokonaispisteisiin vaikuttaa viisi päätekijää. Neljä tärkeintä ovat luottoikä, maksuhistoria, uudet luotot ja käytetyt luottotyypit.

Luottoneuvojat sanovat, että luottopisteiden korjaamiseksi sinun on tehtävä kolme asiaa

1. Erääntyneet tilit maksetaan.

2. Hanki korkeammat luottolimiitit.

3. Korkea luottoluokitus jakautuu useisiin luottotyyppeihin, kuten uusiutuva, erä, kulutusrahoitus jne.

4. Saada velka käytettävissä olevaan luottosuhteeseen alle 30%.

Heti kun voit, sinun pitäisi saada erääntyneet tilisi maksetuksi ja saada korkeat luottolimiitit hajautettuna useisiin käytettyihin luottotyyppeihin. Mitä alhaisempi suhde on raportissasi, sitä korkeampi luotto-asteesi tulee olemaan. Tässä artikkelissa keskitymme uusiutuvaan luottotyyppiin ja myös luottotyyppeihin, jotka ovat saatavissa huonoihin luottotietoihin, ja maksuhistoriaan.

Vaikka tietokoneavusteisen tietojenkäsittelyohjelman ja inhimillisen laskennan yritysten välillä on joitain eroja raportointimenetelmissä. Myös tietokoneilla on paljon enemmän aikaa kuin ihmisillä, lähes 7 päivää viikossa. He laskevat miljoonia ja miljoonia tekijöitä miljoonien tietueiden perusteella niiden luomishetkellä. Kun luotto käännetään velkojaa vastaan, se ilmoittaa, mistä tietokone välittää, negatiivinen.

Lisäksi, jos sinulla on haitallisia tietoja tai huomaat epätarkan kohteen luottoraportissasi, sinun on toimittava nopeasti ja korjattava se. Jos sinulla ei ole ylimääräistä rahaa asianajajan maksamiseen sen korjaamiseksi itse, velkojat auttavat sinua työskentelemään luottoneuvontatoimiston puolueettomuuden kanssa. Huolimatta tuomarin mahdollisista päätöksistä, jos luottotoimisto hylkää sen, se voi ilmestyä uudelleen, jos joku muu tarkistaa sen. Kun se on korjattu, sen ei pitäisi enää näkyä raportissa, vaan se on korjattu.

Entä jos minua hylkää kortti, jolle minulla oli keinut?

Lain mukaan luotto-yhtiön on vain ilmoitettava sinulle, jos se hylkäsi sinut, ja sitten jos toinen kortti hylkää sinut, luotto-yhtiön on annettava sinulle sen luottotoimiston nimi ja osoite, johon he kävivät, jotta voit saada ilmainen kopio toimistosi luottotiedoista.

Tämä asetus kieltää myös luottokorttiyhtiön myöntämästä luottoa jollekulle, jos luottokorttiyhtiön mielestä sinulla on ‘jätetty maksuviivästys’, kuluttajan on osoitettava tarinan puoli luottoraportissaan .

Tarkista maksukorttisi sopimus tarkasti, koska jotkut yritykset eivät paljasta kaikkia luottokorttisopimuksen ehtoja. Esimerkiksi jokaisen kuukausilaskun maksuehdot. Sinun täytyy lukea tämä, se on kriittinen. Monet näistä yrityksistä ovat paljon enemmän kuin mitä he kerskaavat. Joten tämä on syy lukea hienostunut kirjoitus sopimuksestasi.

On myös tärkeää tavata neuvonantajasi, neuvonantajan taloudellisen tilan tarkistaminen vie aikaa, mutta ohjaaja voi auttaa sinua elämäntapamuutoksissa ja säätelee rahaa vastuullisella tavalla, jota voit käsitellä ja auttaa myös hidastamaan velkasi ajan myötä.

Minulla on velkoja, joka ei toimi kanssani, eikä velkaa makseta.

Varmista, että tutkit ja ymmärrät kaikki oikeudenmukaisen luottoraportointilain mukaiset oikeutesi, ennen kuin allekirjoitat elämän loputtoman sopimussäännön, joka ei ole koskaan päättymätön velka. Velka on vaarallinen asia, ellei sitä käsitellä vastuullisen ajan. Luotto on suuri voima, kun se otetaan oikein ja käsitellään viisaasti. Mutta päästäksesi pään yli voi vetää luottopisteesi alle 575, älä aseta itseäsi tällaiseen tilanteeseen.

Luottoni on pilalla, mitä nyt?

Pari yksinkertaista toimenpidettä ehkä riittää ongelmien korjaamiseen.

1. rahamaksu

Maksa luottokorttisi alle 20 prosenttiin korttisi käytettävissä olevasta rajoituksesta. Tämä on vaikea saavuttaa, mutta se on hyödyllistä. Tasapainon rakentaminen uudelle tasolle vie jonkin aikaa, mutta kun se on saavutettu, sinulla on hyvät kokemukset luottosi palauttamisesta.

2.

Leave a Reply